Brzina Web Servera

AMD EPYC 2nd Gen procesor zajedno sa brzim NVMe SSD-ovima u lokalnom RAID 1.0 znače da ćete profitirati od hardvera visokih performansi i imati koristi od naše redundantne mrežne veze od 10 Gbit.

NVMe SSD

Nudimo visoko dostupnu i pouzdanu SSD memoriju za vaše Web sajtove. Svaki volumen može se proširiti po potrebi.

Plesk Hosting Control

Profesionalni control panel koji omogućava web dizajnerima, web masterima i vlasnicima web stranica alate za uređivanje servera, stranice i aplikacije.

eMail server

Na raspolaganju vam je jednostavan interfejs za upravljanje domenima, e-mail adresama, alijasima, podešavanje kvota za pojedinačne korisnike, auto-responder, Dr. Web Premium Antivirus i web mail aplikacija.

Napredne opcije

Automatski backup, besplatni SSL sertifikat, multiPHP, DDoS zaštita

Aplikacije

Automatska instalacija softverskih aplikacija na vašem web hosting nalogu

Cloud

Web Hosting Paketi

pricing image
Prostor na serveru
NVMe SSD
Sub Domena
Tip Hostinga
Mesečni protok
Email adresa
POP3 Accounts
Web mail
E-mail aliasi
Auto Responder
Spam Assassin
Mail Forwarding
IMAP Support
SMTP
PLESK control pannel
WordPress Toolkit
Joomla hosting
Free SSL Sertifikat
Mail Server 24/7 podrška
Cloudflare ready
Automatski backup
MySQL baza
phpMyAdmin
MultiPHP v7.x

Web Hosting podrška

Pitanja i Odgovori

 

Informacije za pristup (url, username, password) nalaze se u PDF dokumentu koji ste dobili od nas.

 

Da bi ste kreirali dodatne e-mail naloge za Vaš domain, potrebno je da se ulogujete u kontrol panel. Kada se uspešno ulogujete, potrebno je da izaberete modul Manage Email accounts. Kada se stranica otvori, kliknite na Create e-mail-address. U prvom koraku birate ime Vaše email adrese, i kreirate istu klikom na Create e-mail-address. U sledećem koraku kreirate account za Vašu email adresu, klikom na link [Create account].

 

Prvi način je koriscenjem web e-mail interfejsa Roundcube. Informacije za pristup (url, username, password) nalaze se u PDF dokumentu koji ste dobili od nas.

Drugi nacin je korišćenjem e-mail čitaca npr. Outlook. Za Vaš domen su vezani posebni mail serveri. Ulazni i izlazni mail serveri (POP3 i SMTP) imaju adresu u obliku mail.imavasegdomena.com. Neophodno je uneti ispravan username i password. Username mora da bude u obliku [email protected]Česta je greška da korisnici kucaju za username samo imekorisnika. Za ispravno slanje pošte potrebno je da se autorizuje izlazni SMTP server. Ovo je moguće uraditi tako sto će te u Vašem e-mail čitacu uključiti opciju “My Server requires Authentication” i zatim ponovo uneti username i password.

 

Netsector pruža mogućnost korisnicima da pristupe FTP serveru čak i ako nije kompletirana registracija domena. Za ovakav pristup FTP serveru potrebno je koristiti podatke iz PDF dokumenta koji ste dobili od nas, pod stavkom “Temporary access“.

U slučaju kada je registracija domena kompletirana, korisnici mogu pristupiti FTP serveru sa podacima koji se nalaze u PDF dokumentu pod stavkom “FTP SERVISE“.

Username za FTP pristup uvek mora da bude u obliku imevasegdomena.com

 

Najčešća greška u slučaju da ne možete da se priključite na FTP server je neispravno unet korisnički nalog – username. Username za FTP pristup uvek mora da bude u obliku imevasegdomena.com.

Takodje, pojedine FireWall aplikacije mogu da prave problem zbog zabrane korišćenja FTP porta 21, pa je potrebno takvu zabranu isključiti.

 

Koristite mail.imevasegdomena.com za oba servera (POP3 i SMTP). Opciono možete koristiti i imevasegdomena.com za oba servera (POP3 i SMTP).

Korisničko ime mora da bude u obliku [email protected]

 

Molimo Vas proverite da li je SMTP autorizacija uključena u Vašem e-mail čitaču. Za Outlook Express, u meniu Tools –> Accounts –> Ime kreiranog naloga –> Properties –> Servers proverite da li je na dnu uključena opcija “My Server requires Authentication”.

 

Proverite da li imate index fajl koji pokreće prezentaciju. Index fajl može da ima neko od sledećih imena: index.html, index.htm, index.php.

Jedan od najčešće koričćenih alata za održavanje MySQL baze podataka je on-line aplikacija phpMyAdmin. Pomoću ovog alata možete pregledati sadržaj vaših tablica, menjati strukturu tablica, brisati, menjati i unositi nove podatke u tablicu, uraditi backup kompletne baze ili vratiti postojeci backup, itd. Zbog sigurnosnih razloga, pristup MySQL bazi podataka je moguć samo u okviru nasih servera (localhost). Posetioci Vaše prezentacije mogu normalno da razgledaju vašu prezentaciju i ponudjene podatke iz baze, preko PHP aplikacije koju ste postavili na naš server.

Neophodno je uneti tačne podatke za autorizaciju koje ste dobili u PDF dokumentu pod stavkom “MySQL username” i “MySQL password”. Adresa (url) za pristup PhpMyAdmin je takodje navedena u PDF dokumentu.